Privacybeleid

Lees dit privacybeleid zorgvuldig door. Door het invoeren of het indienen van uw gegevens gaat u akkoord met de inhoud van dit privacybeleid. Als u niet akkoord bent met dit privacybeleid, adviseren wij u om deze website niet te gebruiken.

Dit privacybeleid gaat over de volgende onderwerpen:

* Algemene informatie
* Algemene samenvatting
* Wie is verantwoordelijk voor uw gegevens
* Persoonlijke gegevens die we over u verzamelen
* Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens
* Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
* Cookies of andere volgtechnologieën
* Uw persoonlijke gegevens delen
* Jouw rechten
* Updates van ons privacybeleid
* Contactgegevens
* Cookie beleid Updates van ons privacybeleid

 

ALGEMENE INFORMATIE

Wuze Digital, handelend onder Happy Box (“Happy Box”) is de organisator van alle door Happy Box georganiseerde wedstrijden. Als u vragen of twijfels heeft over het privacybeleid kunt u contact met ons op te nemen via de vermelde contact gegevens bij Contactinformatie. Wuze Digital is zich ervan bewust dat de privacy en bescherming van uw persoonsgegevens erg belangrijk voor u is.

Voor deze privacyverklaring geldt en alle door Wuze Digital georganiseerde wedstrijden dat de wetgeving van Estland van toepassing is. In ons privacybeleid kunt u meer informatie vinden over hoe we uw gegevens beheren, hoe we uw gegevens delen en hoe wij voor de beveiliging van uw gegevens zorgen. Het is belangrijk dat u dit beleid volledig leest zodat u hiervan op de hoogte bent .
 

ONZE PRIVACY BELOFTE

We zullen u op een zo duidelijk mogelijke manier informeren hoe we uw gegevens gebruiken. Uw gegevens zullen veilig opgeslagen worden en te allen tijde toegankelijk zijn voor u. Op deze manier behoudt u de controle over uw eigen gegevens.

Houd er rekening mee dat we uw contactgegevens en andere persoonlijke gegevens niet delen met andere bedrijven voor marketingdoeleinden, tenzij we uw uitdrukkelijke toestemming hebben verkregen om dit wel te mogen doen.  


WE VERZAMELEN EN DELEN ZO MIN MOGELIJK

We zijn genoodzaakt om een aantal gegevens over u te verzamelen en te bewaren, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer of postadres (om u te identificeren, contact met u op te nemen, de beschikbaarheid van de prijzen in uw regio te controleren en de prijs te bezorgen als u de winnaar bent). Indien u een van onze winnaars bent, dan zullen wij uw gegevens ook delen met onze vertrouwde partners, zoals postbedrijven of andere derden die uw gegevens nodig hebben om u te kunnen voorzien van de prijs. Met deze bedrijven zullen altijd eerst data verwerkersovereenkomsten met strike regels gesloten worden, alvorens zij persoonlijke gegevens ontvangen. Hierdoor kunnen deze bedrijven uw gegevens niet misbruiken.

Uw gegevens worden op een veilige en beschermde manier verzameld, verwerkt, opgeslagen en/of gedeeld met anderen. We zorgen er ook voor dat andere bedrijven waarmee we samenwerken net zo voorzichtig zijn met uw gegevens als wij.

 

WE KUNNEN UW INFORMATIE DELEN MET DERDEN VOOR ADVERTENTIEDOELEINDEN

Wij zijn afhankelijk van onze sponsors om u gratis te kunnen laten deelnemen aan onze promotionele kansspelen. Deze sponsors stellen ons namelijk in staat om de campagne uit te voeren en de prijs aan te schaffen die wordt verloot. In ruil daarvoor vragen wij u of u uw informatie wilt delen met de sponsors van de campagne. U vindt de lijst met de Sponsors in de Sponsorlijst. U kunt ze allemaal selecteren, een aantal selecteren maar er ook voor kiezen om deel te nemen zonder uw gegevens aan de sponsors van de campagne te verstrekken.

Als u geen toestemming geeft om uw gegevens met derden te delen voor reclame doeleinden, dan zullen wij uw informatie alleen verzamelen om de promotionele kansspelen te beheren en de prijstrekking te houden. Zodra we de prijstrekking hebben uitgevoerd zullen we uw gegevens verwijderen.

Als u er wel voor kiest om uw gegevens te delen met de sponsors van de campagne, zullen de gegevens die u invult - uw geslacht, naam, achternaam, e-mailadres, postadres, telefoonnummer en IP - worden overgedragen aan deze derde partijen zodat zij contact met u kunnen opnemen om hun producten en/of diensten te promoten of te adverteren.

In het privacybeleid van de betreffende sponsors wordt duidelijk vermeld hoe vaak wordt u gecontacteerd door een specifieke sponsor, voor welk product, hoe lang zij uw gegevens bewaren en hoe u uw rechten kunt uitoefenen. We vragen u om het privacybeleid van elke Sponsor te lezen voordat u ermee instemt om uw gegevens te delen.


***


Het bovenstaande is een korte uitleg over wat u van ons (en onze sponsors) kunt verwachten met betrekking tot uw privacy en uw persoonlijke gegevens. Als u meer informatie wilt over het privacybeleid, lees dan hieronder verder.

 

ALGEMENE SAMENVATTING

Hoewel u het gehele privacybeleid dient te lezen voor volledige informatie over hoe wij informatie verzamelen, gebruiken, delen en beveiligen, geeft het volgende stuk een samenvatting van enkele van de belangrijkste aspecten:

 

•               De gegevensbeheerder is: Wuze Digital OÜ, gevestigd te Käära tee 32, Laiaküla Viimsi vald Harju maakond 74008, Estland en geregistreerd bij de Estonische kamer van Koophandel met nummer 66153484.

•               U kunt contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming door een e-mail te sturen naar dpo@wuzedigital.com

•               Het doel van het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens is om u op de hoogte te brengen in het geval u de winnaar van het promotionele kansspel bent. Hiervoor verwerken wij uw gegevens op basis van een contractuele verplichting / legitiem belang .

•               Het is mogelijk om deel te nemen aan onze promotionele kansspelen zonder uw gegevens met derde partijen te delen voor commerciële doeleinden

•               Als u toestemming hebt gegeven voor het delen van uw gegevens met derde partijen voor commerciële doeleinden, zullen de derde partijen waarvoor u toestemming hebt gegeven mogelijk contact met u op te nemen. Zij zullen dit doen om u te informeren over hun eigen producten en om service te verlenen. Lees hun Privacybeleid, aangezien uw persoonlijke gegevens door hen worden beheerst.

•               Wuze Digital slaat uw gegevens op in de EER.

•               Uw gegevens worden opgeslagen door ons op voor een maximum van twee (2) jaar. Na deze periode worden uw persoonlijke gegevens automatisch verwijderd uit onze database. Als u geen toestemming hebt gegeven om gecontacteerd te worden voor marketingdoeleinden, dan worden uw gegevens uit onze database verwijderd zodra een winnaar is geselecteerd. Indien u de winnaar bent, dan worden uw gegevens één (1) jaar na de levering van de prijs verwijderd uit onze database. Onze Sponsors hebben hun eigen regels. Zie hun Privacybeleid voor meer details.

•               U hebt het recht om bij ons toegang te vragen tot uw persoonlijke gegevens. U kunt deze laten rectificeren of laten verwijdering indien u dit wilt. Tevens kunt u bezwaar maken tegen het bewerken van uw gegevens en kunt u uw recht van gegevensportabiliteit uitoefenen.

•               U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit en om via de civiele rechter schadevergoeding te eisen voor een schending van de verplichtingen van een gegevensbeheerder.

 

*** 


Het lange formaat:

 

1. WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR UW GEGEVENS 

Ons privacybeleid is van toepassing op de persoonlijke gegevens die Wuze Digital verzamelt, gebruikt en kan overdragen aan derden .

Verwijzingen in dit privacybeleid naar "Wuze Digital", , "wij", "ons" of "onze" verwijzen naar Wuze Digital OÜ (een bedrijf geregistreerd in Estland met registratie nr. 14056501 met het geregistreerde adres: Käära tee 32, Laiaküla Viimsi vald Harju maakond 74008, Estland.. Wij reguleren de manieren waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en de doeleinden waarvoor uw persoonsgegevens gebruikt worden door Wuze Digital en zijn de “Data controller” voor de doeleinden van de toepasbare nationale en Europese Data Beveiligings Wet.

 

2. PERSOONLIJKE GEGEVENS DIE WE OVER U VERZAMELEN

Wanneer we de term persoonlijke gegevens in ons Privacybeleid gebruiken, bedoelen we informatie die betrekking heeft op u en waarmee wij u kunnen identificeren, hetzij rechtstreeks, hetzij in combinatie met andere informatie die we mogelijk bewaren. Uw persoonlijke gegevens kunnen bijvoorbeeld uw naam of uw contactgegevens bevatten.

 

We kunnen de volgende categorieën informatie over u verzamelen en verwerken:  

 

Uw voor- en achternaam, uw contactgegevens en andere informatie (e-mail adres, telefoonnummer en woonadres), net als uw IP-adres, uw antwoorden op specifieke enquêtes (als u ervoor heeft gekozen om ze aan ons te verschaffen)

 

 

Wanneer u deelneemt aan onze wedstrijden, of wanneer u een aanbieding kiest die wij beschikbaar stellen op onze website

 

 

* We verzamelen deze informatie gebaseerd op een contractuele verplichting of rechtmatig belang om het promotionele kansspel te kunnen organiseren. We bewaren uw gegevens tot de datum van de prijstrekking. Zodra de prijstrekking is uitgevoerd, zullen we uw gegevens verwijderen.

 

* In het geval dat u hiermee hebt ingestemd, kunnen we uw informatie verstrekken aan de sponsors van het promotionele kansspel. We doen dit op basis van een rechtmatig belang, omdat u hebt aangegeven dat u door de genoemde sponsors wilt worden gecontacteerd, maar dat de sponsors uw contactgegevens nog niet hebben. U kunt zich op elk gewenst moment hiervoor afmelden.

 

 

Wij verzamelen of verwerken geen gevoelige gegevens van u.

 

3. HOE EN WAAROM WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS GEBRUIKEN

We gebruiken uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
 

Wanneer u deelneemt aan een van onze prijsvragen, gebruiken wij uw informatie om onze diensten met betrekking tot het promotionele kansspel uit te voeren, bijvoorbeeld om uw naam in een automatisch en willekeurig computersysteem te plaatsen dat de winnaar selecteert.

Af en toe dienen we mogelijk om administratieve of operationele redenen per e-mail en / of sms contact met u op te nemen, bijvoorbeeld in het geval we u moeten informeren dat u de winnaar bent.

Houd er rekening mee dat deze communicatie niet is bedoeld voor marketingdoeleinden en dat u deze dus blijft ontvangen, zelfs als u zich afmeldt voor het ontvangen van marketingcommunicatie. U kunt u ook afmelden voor het promotionele kansspel; ga naar de sectie “UITSCHRIJVEN” voor meer informatie.

We zullen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken als we contact met u opnemen nadat u ons een verzoek heeft gestuurd, een webformulier hebt ingevuld via onze website of contact met ons heeft opgenomen op sociale media.  
 

Wanneer u deelneemt aan het promotionele kansspel, kunt u derden - de sponsors van onze campagnes - toestemming geven om contact met u op te nemen via online contactmethoden (e-mail en sms) of offline-methoden (post of telefoon).

U kunt er expliciet voor kiezen om gecontacteerd te worden door alle Sponsors, sommige Sponsors of door geen enkele Sponsor. Dit keuze is geheel aan u. U kunt de sponsorlijst bekijken voor meer informatie. Die kunt u terugvinden aan de onderkant van ons registratieformulier waar u uw gegevens dient in te vullen. In het geval dat u een of meer Sponsor toestaat om contact met u op te nemen, zal genoemde Sponsor ook een Data Controller worden, dat wil zeggen, zij zullen ook verantwoordelijk zijn voor uw gegevens. Als zodanig zijn uw gegevens onderworpen aan hun Privacy beleid. In dat Privacy beleid staat onder andere hoe vaak zij contact met u opnemen, via welke methode en hoelang zij uw gegevens zullen bewaren. Daarom raden wij u aan om hun Privacy beleid zorgvuldig te lezen. Het privacy beleid per sponsor kunt u terugvinden in de sponsorlijst.

We hebben ook gemeenschappelijke overeenkomsten voor gegevensbeheer met deze partijen en u kunt zich uit hun database afmelden door op de Uitschrijflink te klikken onderaan onze pagina’s. U bent de eigenaar van uw eigen gegevens en behoudt de volledige controle daarover.

Zodra u toestemming hebt gegeven om gecontacteerd te worden door een van deze Sponsors, kunnen deze Sponsors contact met u opnemen via de contactmethoden waarvoor u toestemming hebt verleend. Aangezien de Sponsors uw contactgegevens nodig hebben om contact met u op te kunnen nemen, zullen wij, op basis van een legitiem belang, uw persoonlijke gegevens aan hen verstrekken.

Houd er rekening mee dat als u toestemming verleent, deze toestemming uw bestaande registraties , zoals bijvoorbeeld in het "Bel me niet register", kan overschrijden.

Als u geen marketingcommunicatie van onze Sponsors meer wilt ontvangen, kunt u dit eenvoudig aan ons doorgeven door op de link genaamd “Sponsors” te klikken die u kan vinden onderaan ons registratieformulier. U kunt er ook voor kiezen OM U ZELF UIT TE SCHRIJVEN VOOR HET ONTVANGEN VAN MARKETINGCOMMUNICATIE door te klikken op de relevante afmeldlink aan de onderkant van marketing gerelateerde e-mails die u van genoemde sponsor ontvangt. 

Als u wilt, kunt u ook een e-mail sturen naar dpo@wuzedigital.com om uw marketingcommunicatie voorkeuren aan te geven.
 

Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als een autoriteit voor gegevensbescherming informatie opvraagt bij ons of wanneer wij ons moeten verdedigen tegen een claim.

 

4. VERZOEK OM TOEGANG TOT UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

U hebt het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die we over u bewaren.

Om een ​​kopie van de persoonlijke gegevens die Wuze Digital over u heeft aan te vragen, stuurt u een e-mail naar dpo@wuzedigital.com met als onderwerp ‘Mijn gegevensverzoek’ en geeft u in de email de volgende vereiste informatie aan ons:

              * uw volledige naam;

              * een beschrijving van de gegevens die u opvraagt, inclusief een datumbereik;

              * alle e-mailadressen (verleden en heden) die zijn gebruikt door u; en

              * een kopie van uw huidige en geldig identiteitsbewijs met foto (bijvoorbeeld een paspoort).

Vanaf de datum dat we ALLE vereiste informatie hebben ontvangen, zijn wij verplicht - volgens de relevante wetgeving – om binnen een maand uw verzoek te verwerken. Hoewel we ons best doen om uw verzoek voor deze deadline te verwerken, kunnen we niet garanderen dat dit altijd het geval zal zijn. Houd er rekening mee dat eventuele ontbrekende informatie uw verzoek van de verwerking vertraagt ​​.

 

5. BEVEILIGING VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde of onwettige verwerking en tegen onopzettelijk verlies, vernietiging of beschadiging. Wanneer u uw persoonlijke gegevens verstrekt via onze website, wordt deze informatie veilig over het internet verstuurd met behulp van hoogwaardige codering.

Zoals beschreven in dit privacy beleid, kunnen we in sommige gevallen uw persoonlijke gegevens bekendmaken aan derden. Wanneer Wuze Digital uw persoonlijke gegevens aan derden verstrekt, eisen wij van deze derden dat zij passende technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonlijke gegevens te beschermen.

De informatie die u ons verstrekt, zal worden bewaard in onze database en/of in de database van door ons aangewezen derde partijen. Uw gegevens kunnen met derden worden gedeeld die namens ons handelen voor doeleinden zoals door u goedgekeurd in dit privacy beleid. Uw persoonlijke gegevens kunnen worden gedeeld of verwerkt buiten de Europese Economische Ruimte (de Europese Economische Ruimte is de Europese Unie en IJsland, Liechtenstein en Noorwegen, ook wel de "EER" genoemd) - en door personeel buiten de EER dat voor ons of voor een van onze leveranciers of agenten werkt (dit omvat personeel dat zich bezighoudt met, onder andere, de uitvoering van uw deelname, afhandelaars en het verlenen van ondersteunende diensten). Wanneer uw persoonlijke gegevens buiten de EER worden overgedragen, eisen wij dat er passende beveiliging gewaarborgd is.

We bewaren uw persoonlijke gegevens zolang wij deze nodig hebben om de doeleinden te bereiken die uiteengezet zijn in dit privacy beleid of om te voldoen aan relevant wetgeving.

 

6. COOKIES OF ANDERE VOLGTECHNOLOGIEËN

Wij maken gebruik van technologieën zoals cookies, pixels of trackingsoftware zodat wij onze services kunnen verbeteren, u relevantere inhoud kunnen bieden en om te analyseren hoe bezoekers onze website en app gebruiken. Houd er rekening mee dat we u in de meeste gevallen niet kunnen identificeren met de informatie die we via deze technologieën verzamelen.

Wij gebruiken bijvoorbeeld software om klantpatronen en website-gebruik te volgen om ons te helpen het ontwerp en de lay-out van de website te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we de bezoekerservaring op onze website te verbeteren. Deze software stelt ons echter niet in staat om persoonlijke gegevens te verzamelen. Om te begrijpen hoe onze klanten omgaan met de e-mails en de inhoud daarvan, gebruiken we pixels die ons in staat stellen te weten of de e-mails die we verzenden worden geopend en of de inhoud van onze e-mails in tekst- of html-vorm wordt weergegeven.

We gebruiken ook cookies op onze website, mobiele app of in onze e-mails. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op de harde schijf van uw computer. Ze stellen u in staat om gemakkelijk op onze website of app te navigeren. Daarnaast stellen zij ons in staat om bepaalde functies te bieden die o.a. het gebruikersgemak verhogen, zoals het onthouden van aspecten van uw laatste zoekopdracht om latere zoekopdrachten sneller te laten verlopen. U kunt cookies verwijderen als u dat wenst. Houd er echter rekening mee dat bepaalde cookies nodig zijn voor het bekijken en navigeren op onze website of app, waardoor de meeste functies zonder cookies wellicht niet toegankelijk zijn.

Lees ons Cookiebeleid hieronder voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken en hoe u ze kunt verwijderen .

 

 

7. DELEN VAN UW PERSOONLIJKE GEGEVENS

Als Wuze Digital als bedrijf overgenomen zou worden kunnen uw persoonlijke gegevens bekendgemaakt worden aan de nieuwe eigenaar.

Uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt aan derden voor marketingdoeleinden, tenzij u ons de uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven om dit wel te mogen doen.

Wanneer u deelneemt aan het promotionele kansspel, kunt u derden - de sponsors van onze campagnes - toestemming geven om contact met u op te nemen via online contactmethoden (e-mail en sms) of offline-methoden (post of telefoon).

U kunt er expliciet voor kiezen om gecontacteerd te worden door alle Sponsors, sommige Sponsors of door geen enkele Sponsor. Dit keuze is geheel aan u. U kunt de sponsorlijst bekijken voor meer informatie. Deze kunt u vinden onderaan ons registratieformulier. In het geval dat u een of meer Sponsor toestaat om contact met u op te nemen, zal genoemde Sponsor ook een Data Controller worden, dat wil zeggen, zij zullen ook verantwoordelijk zijn voor uw gegevens. Als zodanig zijn uw gegevens onderworpen aan hun Privacy beleid. In dat Privacy beleid staat onder andere hoe vaak zij contact met u opnemen, via welke methode en hoelang zij uw gegevens zullen bewaren. Daarom raden wij u aan om hun Privacy beleid zorgvuldig te lezen. Het privacy beleid per sponsor kunt u terugvinden in de sponsorlijst die u kunt terugvinden in onderaan ons registratieformulier.

We hebben ook gemeenschappelijke overeenkomsten voor gegevensbeheer met deze partijen en u kunt zich uit hun database afmelden door op de uitschrijflink te klikken onderaan onze pagina’s.. U bent de eigenaar van uw eigen gegevens en behoudt de volledige controle daarover.

Zodra u toestemming hebt gegeven om gecontacteerd te worden door een van deze Sponsors, kunnen deze Sponsors contact met u opnemen via de contactmethoden waarvoor u toestemming hebt verleend. Aangezien de Sponsors uw contactgegevens nodig hebben om contact met u op te kunnen nemen, zullen wij, op basis van een legitiem belang, uw persoonlijke gegevens aan hen verstrekken.

Als u geen marketingcommunicatie van onze Sponsors meer wilt ontvangen, kunt u dit eenvoudig aan ons doorgeven door op de link “Sponsors” te klikken onderaan ons registratieformulier. U kunt er ook voor kiezen OM U ZELF UIT TE SCHRIJVEN VOOR HET ONTVANGEN VAN MARKETINGCOMMUNICATIE door te klikken op de relevante afmeldlink aan de onderkant van marketing gerelateerde e-mails die u van genoemde sponsor ontvangt. 

Als u wilt, kunt u ook een e-mail sturen naar dpo@wuzedigital.com om uw marketingcommunicatie voorkeuren aan te geven.


8. UW RECHTEN

U hebt het recht om:

a. toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens
b. informatie over ons te ontvangen en de doeleinden waarvoor wij uw persoonsgegevens verwerken
c. bezwaar te maken tegen gegevensverwerking
d. bezwaar te maken tegen direct marketing
e. bezwaar te maken tegen geautomatiseerde besluitvorming en profilering
f. een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens
g. ons te vragen om eventuele fouten te corrigeren en/of de informatie die we hebben te verwijderen
h . zich uit te schrijven van elk verder contact door ons of de Sponsors

Als u gegevens wilt wijzigen / verwijderen of contact met ons wilt opnemen in verband met het bovenstaande, stuur dan een email naar dpo@wuzedigital.com.

 

9 . UPDATES VAN ONS PRIVACYBELEID

We kunnen van tijd tot tijd wijzigingen aanbrengen in dit privacy beleid, bijvoorbeeld in verband met de nieuwe Europese wetgeving inzake gegevensbescherming (de "Algemene verordening gegevensbescherming"). Wanneer wij het privacy beleid bijwerken zullen we op onze website de nieuwste versie publiceren .

 

10 . CONTACTGEGEVENS

Vragen, opmerkingen en verzoeken met betrekking tot dit privacy beleid zijn welkom en kunnen verstuurd worden naar dpo@wuzedigital.com.

 

***


COOKIE BELEID

 

MEER INFORMATIE OVER COOKIES?

Cookies zijn tekstbestanden met kleine hoeveelheden informatie die op uw apparaat worden gedownload wanneer u een website bezoekt. Cookies worden vervolgens bij elk volgend bezoek teruggestuurd naar de oorspronkelijke website of naar een andere website die die cookie herkent. Cookies zijn handig omdat ze een website toestaan ​​om het apparaat dat u gebruikt te herkennen en u een betere website-ervaring bieden.

Cookies hebben veel verschillende taken, zoals u efficiënt tussen pagina’s laten navigeren, uw voorkeuren onthouden en uw gebruikerservaring in algemene zin verbeteren. Ze kunnen ook zorgen dat u relevantere advertenties te zien krijgt die beter aansluiten bij uw interesses. Cookies op zichzelf identificeren niet de individuele gebruiker, alleen de computer of het mobiele apparaat dat u gebruikt via een willekeurig gegenereerde identificatiecode.

Cookies identificeren alleen de computer of het mobiele apparaat dat u gebruikt via een willekeurig gegenereerde identificatiecode. De individuele gebruiker wordt niet geïdentificeerd.


ONTDEK HOE WUZE DIGITALCOOKIES GEBRUIKT

Uw computer, tablet of mobiele telefoon dient de cookies te accepteren om volledig gebruik te maken van de website. Dit wordt gedaan om u een betere ervaring te geven. 

Wuze Digital maakt bijvoorbeeld gebruik van Cookies op de volgende manieren:

KIJK WELKE SOORTEN COOKIE WUZE DIGITAL GEBRUIKEN EN ONS COOKIEBELEID

U kunt een uitgebreide lijst met de gebruikte cookies (zie hieronder) bekijken. Deze lijst geeft u meer informatie over de cookies die we gebruiken en waarom we deze gebruiken.

De cookies die worden gebruikt op wuzedigital.com zijn gecategoriseerd op basis van de categorieën die zijn vermeld in de Cookie Guide van de International Chamber of Commerce (ICC) UK, gepubliceerd in april 2012.

 

CATEGORIE 1: STRIKT NOODZAKELIJKE COOKIES

Deze cookies maken services mogelijk waar u specifiek om hebt gevraagd.

Deze cookies zijn essentieel om u in staat te stellen te navigeren op onze website en bepaalde functies ervan te gebruiken, zoals toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kunnen de diensten waar u gebruik van wenst te maken niet verschaft worden.

 

CATEGORIE 2: PRESTATIECOOKIES

Deze cookies verzamelen informatie op de bezochte pagina’s en dit gebeurd anoniem.

Deze cookies verzamelen informatie over hoe bezoekers onze websites gebruiken, bijvoorbeeld welke pagina’s bezoekers het vaakst bekijken en of ze foutmeldingen van webpagina’s ontvangen. Deze cookies verzamelen geen informatie die een bezoeker identificeert. Alle informatie die deze cookies verzamelen is geaggregeerd en daarom anoniem. Het wordt alleen gebruikt om de werking van onze website te verbeteren.

We gebruiken dit type cookie voor de volgende doeleinden:

1. Analyse: we gebruiken Google Analytics om beter te begrijpen hoe klanten onze site gebruiken om te helpen bij het beheer van de prestaties en het ontwerp van onze site. Google slaat deze informatie op. Het privacy beleid van Google is beschikbaar op google.com/intl/nl/policies/privacy.
2. Varianten van ontwerpen testen om de klantervaring en de prestaties van de site te verbeteren
3. Het gebruik van onze website analyseren en leren hoe we het gebruiksgemak van de website kunnen verbeteren en de klantervaring verbeteren
4. De effectiviteit van onze startpagina banners analyseren

 

CATEGORIE 3: FUNCTIONALITEIT COOKIES

Deze cookies onthouden keuzes die u maakt om uw ervaring te verbeteren.

Deze cookies stellen onze website in staat om keuzes die u maakt te onthouden en bieden verbeterde, persoonlijkere functies. Deze cookies kunnen ook worden gebruikt om wijzigingen te onthouden die u hebt aangebracht in de tekstgrootte, lettertypen en andere delen van webpagina’s die u kunt aanpassen.

We gebruiken dit type cookie voor de volgende doeleinden:

1. Herinnering site-instellingen zoals uw taal voorkeur
2. Onthouden van eerdere keuzes, zodat u niet dezelfde gegevens opnieuw hoeft in te vullen
3. Detecteren of een product of dienst al is aangeboden/verkozen
4. Voldoen aan een verzoek van u, zoals het indienen van de registratie
5. Om onze site te personaliseren en een relevant aanbod aan te bieden dat voor u interessanter is en om uw instellingen te onthouden.

 

STRIKT NOODZAKELIJK, PERFORMANCE EN FUNCTIONALITEIT COOKIES

We moeten deze drie categorieën cookies gebruiken om de effectiviteit en het gebruiksgemak van onze website te behouden en om u een naadloze ervaring te bieden. Als zodanig bieden wij geen mogelijkheid om deze zelfstandig te deactiveren. Door onze site en online services te gebruiken stemt u ermee in dat we dit soort cookies op uw pc kunnen plaatsen.

 

CATEGORIE 4: TARGETING / RECLAME-COOKIES

Deze cookies gebruiken informatie over uw browsegedrag om ervoor te zorgen dat advertenties relevanter zijn voor u.

Deze cookies worden gebruikt om advertenties weer te geven die voor u relevant zijn. Ze worden ook gebruikt om het aantal keren dat u een advertentie ziet te beperken en om de effectiviteit van onze digitale advertentiecampagnes te meten. Ze worden namens ons geplaatst door externe advertentienetwerken met toestemming van Wuze Digital. Ze onthouden dat u onze website hebt bezocht en deze informatie wordt gedeeld met andere organisaties zoals media-eigenaren.

U kunt zich hiervoor afmelden en de site blijven gebruiken. Meer informatie over dit soort cookies en opt-out-informatie kan worden bekeken in de onderstaande lijst met Wuze Digtial-cookies.

We gebruiken dit type cookie voor de volgende doeleinden:

1. Laten zien van advertenties die relevanter voor u zijn
2. Beperken van het aantal keren dat u een advertentie ziet en de effectiviteit meten van de digitale reclamecampagnes

 

HIERONDER VINDT U EEN LIJST MET DE BELANGRIJKSTE EXTERNE MEDIA- EN ADVERTENTIEPARTNERS DIE MOGELIJK COOKIES OP UW COMPUTER PLAATSEN WANNEER U ONZE SITE BEZOEKT, INCLUSIEF INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN TOT OPT-OUT.


WUZE DIGITAL THIRD PARTY COOKIE LIJST

Naam

Doel

Afmeldlink

Geen op dit moment

N.v.t.

N.v.t.

 

HOE COOKIES TE BEHEREN OF AF TE MELDEN

Als u liever cookies van wuzedigital.com wilt blokkeren of verwijderen, kunt u uw browser gebruiken om dit te doen. www.aboutcookies.org geeft volledige informatie over het beheren van cookies op verschillende soorten webbrowsers.

Als u besluit onze website niet als een "vertrouwde site" toe te staan, dient u er rekening mee te houden dat u de website niet kunt gebruiken.

U kunt de Wuze Digital Cookie-lijst bekijken om meer te weten te komen over de soorten cookies die op deze site worden gebruikt en voor informatie over het beheren van voorkeuren voor de Targeting / Advertentie cookies die op deze site worden gebruikt.


U KUNT MEER INFORMATIE OVER COOKIES VINDEN OP:

http://www.allaboutcookies.org
http://www.youronlinechoices.eu